Trofeul Tabere cu Suflet

TabereCuSuflet.422Andei Stanescu si Maria Constantin au facut salturile cele mai spectaculoase in clasamentul Trofeul Tabere cu Suflet, dupa Finala la Schi si Snowboard!


Finala Cupei Tabere cu Suflet nu a insemnat doar un record de participare, ci si un record al punctelor acordate. Datorita numarului mare de concurenti, nivelul concursului a devenit SuperKidsRace iar invingatorul a obtinut 80 de puncte! (link Regulament si Graficul punctelor)

De acest lucru au profitat in primul rand castigatorii competitiei – Andrei Stanescu si Maria Constantin. Ei au urcat pe pozitia a 4-a, respectiv a 5-a. O alta concurenta care a profitat de rezultat a fost Maria Opris, care a urcat pe podium, pe pozitia a III-a, gratie locului 10 si celor 40 de puncte aferente.

In clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet continua sa conduca Radu Tipurita si Sara Savin. Iata Clasamentul complet

Un caz special il reprezinta Costin Masek, care a participat si la schi si la snowboard si a reusit sa adune puncte de la ambele probe:) El se afla acum pe locul 2, la doar 7 puncte in spatele liderului Radu Tipurita. Punctele sale insa nu sunt luate in considerare in Trofeul Tabere cu Suflet, ci doar in Trofeul rezervat adultilor – TeamXpert Sports Events. Datorita interesului scazut al celor mai in varsta, cele doua Trofee au fost cumulate iar diferentierea se va face abia la sfarsitul sezonului.

Foto: Catalin Tipurita

About Radu

taberecusuflet.ro/RS/

Posted on March 14, 2015, in 2015, Cupa TabereCuSuflet, Tabere cu Suflet, Trofeu and tagged , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Trofeul Tabere cu Suflet.

Comments are closed.