Media

Kiss FM:

Cupa ”Tabere cu suflet”, pe pârtie
17 February 2012

Sâmbătă, pe pârtia din Predeal, sunt aşteptaţi iubitorii mişcării în aer liber care vor să ia parte la prima ediţie a Cupei „Tabere cu suflet” la schi alpin şi snowboard.

La competiţie s-au înscris zeci de copii cu vârsta mai mare de 6 ani, dar şi adulţi, care se vor întrece în mai multe probe de concurs la schi şi snowboard.

Totodată, vor avea loc reprezentaţii de snowbike.
_____________________________________________________________________

Radio Romania Actualitati

“Mişcarea de Sănătate” a dat startul primei ediţii a Cupei Tabere cu Suflet la schi alpin şi snowboard

February 19, 2012

„Mişcarea de Sănătate“, campania naţională a Radio România, şi TeamXpert a invitat iubitorii mişcării în aer liber sâmbată, 18 februarie 2012, pe pârtia din Predeal, unde s-a desfăşurat prima ediţie a Cupei “Tabere cu suflet” la schi alpin şi snowboard.

poza cupa tabere cu suflet

La competiţie au participat zeci de copii, dar şi adulti, care s-au întrecut în mai multe probe de concurs la schi şi snowboard. Totodată, au avut loc reprezentaţii de snowbike. “Pentru a atinge performanţa, copiii au nevoie de întreceri organizate. Competiţiile sunt un instrument util pentru motivare, fără de care dezvoltarea lor nu poate fi desăvârşită”- declară Camelia Savin, de la TeamXpert, care doreşte ca prin astfel de competiţii să fie ajutaţi copiii fără posibilităţi financiare pentru a practica sporturile de iarnă.

Cel mai tânăr participant a fost Runa Alexandra Diaconu, în vârstă de 5 ani, iar cel mai bun timp din concurs a fost obţinut de Andreea Biro. La schi alpin, competiţia fost câştigată de Tudor Filipescu, iar la categoria snowboard pe primul loc s-a clasat Cătălin Oceanu.

p1

p2

p3

p11

„Mişcarea de Sănătate” este prima campanie pe termen lung iniţiată de un post de radio care urmăreşte să-i îndemne pe ascultători la activităţi în aer liber, promovând în egală măsură o viaţă sănătoasă, turismul şi ecologia, pe tot parcursul anului.