Disclaimer

TabereCuSuflet.178Serviciul de cronometraj la Finala Cupei Tabere cu Suflet a fost asigurat de Clubul Carpati Sinaia. Organizatorii, Asociatia Tabere cu Suflet si Asociatia Municipala de Schi si Biatlon Bucuresti, roaga concurentii sa adreseze toate problemele legate de cronometraj direct Clubului din Sinaia.
Cronometarea s-a facut cu cronometru electronic, insa datele au fost trecute manual pe mai multe cartoane. De asemenea, insumarea timpilor celor doua manse a fost facuta in mare parte manual si s-au facut greseli la manipularea datelor. Ca urmare, au aparut mai multe erori la insumarea timpilor, astfel incat timpii nu corespundeau sau chiar lipseau la unii concurenti. Din acest motiv si pe buna dreptate, concurentii au inceput sa sune pentru a cere explicatii.
Furnizorul de servicii de cronometraj nu a furnizat rezultatele oficiale si nici rezultate in format electronic! Singurele materiale ce pot fi folosite in analiza unei contestatii sunt cartoanele pe care s-au transcris timpii si banda martor a cronometrului, ambele au ramas insa la furnizor.

Ne cerem scuze pentru problemele generate de cronometraj. Incepand din acest an, este obligatoriu ca orice competitie la Sinaia sa fie cronometrata de catre Clubul Carpati Sinaia. Mentionam ca Asociatia Municipala de Schi si Biatlon Bucuresti detine un cronometru performant, cu care se poate asigura cronometrajul la competitiile de schi, in conditii foarte bune.

Rezultatele au fost urcate pe site avand ca unica sursa disponibila fotocopia fisei de concurs a unui arbitru (vezi mai jos)!

Rezultate1Rezultate3Rezultate3Rezultate4

BgSL4

About Radu

taberecusuflet.ro/RS/

Posted on March 11, 2015, in 2015, Finala and tagged , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Disclaimer.

Comments are closed.