Ultimele concursuri de Escalada

La EscaladaWeekendul acesta a avut loc etapa a XIV – a Cupei Tabere cu Suflet 2020 la Escalada, una dintre ultimele din acest sezon!
Read the rest of this entry

Concurs de catarat in cap de coarda

TabereCuSuflet.0064Weekendul acesta a avut loc etapa a XIII – a Cupei Tabere cu Suflet 2020, o etapa speciala ca desfasurare deoarece copiii nu au mai mers in mansa ci au evoluat, in premiera, in cap de coarda!
Read the rest of this entry

Competitiile inceputului de Toamna

Pe Caluti!Luna aceasta au avut loc alte trei etape ale Cupei Tabere cu Suflet 2020, la Echitatie si Escalada!
Read the rest of this entry

Cupa Tabere cu Suflet: 3 noi concursuri

TabereCuSuflet0161Saptamana aceasta, la Pedeal, au avut loc alte trei etape la trei discipline diferite ale Cupei Tabere cu Suflet 2020: Alpinism, Tenis de Masa si Alergare!
Read the rest of this entry

Cupa Tabere cu Suflet continua

taberecusuflet0108-18Saptamana aceasta, la Breaza si Sinaia, au avut loc alte trei etape la trei discipline diferite ale Cupei Tabere cu Suflet 2020: Echitatie, Alergare si Escalada!
Read the rest of this entry

Cupa Tabere cu Suflet la Ciclism, Tenis de Masa si Inot

Trsv8In perioada 19 – 24 iulie a avut loc Tabara Transilvania pe 2 Roti. In timpul acestei tabere au avut loc trei noi concursuri ce conteaza pentru Cupa Tabere cu Suflet: la Ciclism / Mountainbike, Inot si Tenis de Masa! Read the rest of this entry

Cupa Tabere cu Suflet Multisport

seaIn perioada 7 – 15 iulie, la Sinaia si la 2 Mai, au avut loc trei noi concursuri ce conteaza pentru Cupa Tabere cu Suflet 2020 la Alpinism, Alergare si Tenis de Masa! Read the rest of this entry

Cupa Tabere cu Suflet la Echitatie

echit3La inceputul lunii iulie, la Breaza, a avut loc primul concurs de Echitatie din cadrul Cupei Tabere cu Suflet 2020!
Read the rest of this entry

Cupa Tabere cu Suflet la Escalada si Alergare

catarat7In Tabara Pe Carari de Munte din perioada 21 – 26 iunie au avut loc trei de concursuri din cadrul Cupei Tabere cu Suflet 2020!
Read the rest of this entry

Micii Alpinisti

TabereCuSuflet.0186In Tabara Micii Alpinisti din perioada 14-19 iunie au avut loc doua concursuri din cadrul Cupei Tabere cu Suflet 2020 la Escalada!
Read the rest of this entry