Cupa Tabere cu Suflet la Echitatie

echit3La inceputul lunii iulie, la Breaza, a avut loc primul concurs de Echitatie din cadrul Cupei Tabere cu Suflet 2020!

Concursul a avut loc pe un traseu cu diferite obstacole, cu mai multe variante, pe care copiii l-au parcurs liber, fara presiunea timpului. Traseul cuprindea mai multe cavaleti, precum si un slalom. Primul criteriu folosit pentru departajare a fost o evolutie corecta, cu cat mai putine greseli, iar al doilea criteriu a fost modul de parcurgere, la trap sau la pas. Nota maxima acordata a fost nota 10. S-au scazut cate 0.5 pct daca se atingeau cavaleti si 1 punct daca se ocoleau cavaleti sau daca erau daramate jaloanele.

Concursurile au fost de categorie MiniRace, iar rezultatele conteaza in clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet. Mai multe poze de la concurs se gasesc aici.

Iata rezultatele:

Fete
Loc Nume Cat Pct M Trof
1 Mirabela Giurea C 10 T 10
2 Diana Mihai Sp 9.5 T 8
3 Vanessa Corneci C 9 T 7
4 Alexia Olteanu C 9 P 6
Baieti
Loc Nume Cat Pct M Trof
1 Valentin Marinescu C 10 T 10
2 Mateo Maxim C 9.5 T 8
3 Cezar Decuseara P 9 P 7

Urmatorul concurs de Echitatie va avea loc vineri, 31 iulie, tot la Breaza. Toate concursurile din cadrul Cupei Tabere cu Suflet sunt gratuite, costurile fiind acoperite prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii.

Foto: Tabere cu Suflet

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on July 5, 2020, in 2020, Cupa TabereCuSuflet, Echitatie. Bookmark the permalink. Comments Off on Cupa Tabere cu Suflet la Echitatie.

Comments are closed.