Trofeul Tabere cu Suflet 2019

TabereCuSuflet0029Anul acesta Trofeul Tabere cu Suflet a strans peste 50 de etape, la care au luat startul nu mai putin de 367 de copii! Finalul a fost de-a dreptul electrizant, cu multe rasturnari de situatie! Cele mai multe puncte au fost stranse de Matei Grigore si Sara Savin, insa toti copiii merita felicitari, caci cu totii au dovedit ca sunt niste adevarati Campioni! 🙂

Editia a VIII-a a Trofeului Tabere cu Suflet a avut loc in perioada ianuarie – decembrie 2019. Cei 367 de copii participanti, cu varste cuprinse intre 3 si 18 ani, au luat startul la nu mai putin de 51 de etape ce au avut loc intre ianuarie si decembrie 2019, la 9 discipline sportive: schi, snowboard, ciclism, alergare, escalada, tenis de camp, tenis de masa, echitatie si inot. Mai mult de jumatate dintre copiiin participanti au revenit, luand parte la cel putin doua etape. Recordul apartine Mariei Georgescu, participanta la nu mai putin de 16 etape:)

La baieti, Matei Grigore s-a impus in ultimul moment, gratie rezultatelor de la inot si schi! El a strans nu mai putin de 243 de puncte in 6 etape, cu 50 mai multe decat Ted Savin, care a participat la 15 etape! Pe a treia pozitie a podiumului s-a clasat Valentin Marinescu, cu 168 de puncte din10 etape.

La fete, Sara a strans 244 de puncte din 15 etape, cu doar 7 mai multe decat Maria Georgescu. Pe locul trei s-au clasat, ex aequo,  Ana Constantin si Teodora Ivan cu cate 157 de puncte.
Clasamentulcomplet se gaseste aici.

 

Premierea Trofeului Tabere cu Suflet 2018 va avea loc pe 20 aprilie 2020, la Sinaia!

Startul in editia 2020 a Trofeului Tabere cu Suflet se va da luni, 6 ianuarie, pe partia Clabucet, cu un concurs de Ski si Snowboard de categorie Super Snow Ride (40 puncte). Participarea este deschisa tuturor copiilor, indiferent daca participa la Tabere sau sunt Membri ai Asociatiei Tabere cu Suflet sau nu, iar toate competitiile sunt gratuite, costurile fiind acoperite prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii.

Foto: Tabere cu Suflet

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on December 28, 2019, in 2019, Cupa TabereCuSuflet, Tabere cu Suflet, Trofeu. Bookmark the permalink. Comments Off on Trofeul Tabere cu Suflet 2019.

Comments are closed.