Campionii de Maine

TabereCuSuflet.423Inca din 2012, de la primele competitii ale Cupei Tabere cu Suflet, ne-am dorit sa motivam copiii sa faca sport si sa participe la cat mai multe sporturi si activitati in aer liber. In ultimii ani ne-am concentrat atentia mai mult pe valoarea rezultatelor, iar incepand de anul acesta ne propunem sa rasplatim copiii cu rezultate deosebite la competitii de anvergura, cum ar fi Campionatele Nationale sau Concursuri Internationale.

Avand mereu in minte ca “Marii campioni nu sunt cei cu vitrina plina de Trofee, ci cei care stiu sa piarda”, am construit o competitie bazata mai mult pe comportamentul moral, pe educatie si umanitate, si mai putin pe rezultate si competitie!

Inca de la inceput, regulamentul Cupei Tabere cu Suflet incuraja participarea la cat mai multe competitii. Cu timpul au fost aduse si alte modificari, pentru a rasplati mai bine valoarea.
Mai intai a fost creat un punctaj special functie de nivelul competitiei si numarul de participanti. Spre exemplu, castigatorul unei competitii de dificultate mare sau cu peste 500 de concurenti poate aduna de 60 de ori mai multe puncte fata de castigatorul unei competitii mici, cu doar 5 concurenti.
O alta schimbare a fost introducerea Bonusului de multidisciplinaritate, care rasplateste participarea la mai multe discipline sporive diferite. Acesta era de 15 puncte pentru participarea la 2 discpiline, 30 de puncte la 3 discipline, 50 de puncte la 4 discipline si 80 puncte la mai mult de patru discipline.
Anul trecut a fost implementata o noua regula, menite sa rasplateste valoarea in detrimentul simplei participari la cat mai multe competitii. Astfel, doar cele mai bune 15 rezultate dintr-un sezon vor conta integral, urmatoarele avand un impact redus cu 50%. Mai multe detalii

Anul acesta am adus cateva noi modificari pe aceeasi linie. In primul rand numarul celor mai bune rezultate care vor conta integral s-a redus de la 15 la 8.
De asemenea, au fost reduse bonusurile multidisciplinare de la sistemul 15 / 30 / 50 / 80 de puncte la 10 / 15 / 25 / 40 de puncte.

O alta modificare importanta, care va fi introdusa de anul viitor, o reprezinta sistemul de recompensare pentru copiii care participa la Competitii Internationale sau Campionate Nationale. Mai multe detalii cat de curand

Foto: Catalin Tipurita

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on December 2, 2019, in 2019, Cupa TabereCuSuflet. Bookmark the permalink. Comments Off on Campionii de Maine.

Comments are closed.