Trofeul Tabere cu Suflet: Ultimele Competitii

taberecusuflet229Trofeul Tabere cu Suflet 2019 se apropie de final! Dupa Competitiile Toamnei, lupta este parca si mai ascutita! Ultimele trei concursuri, decisive pentru configuratia finala a clasamentului, sunt programate la Schi si Snowboard, intre 22 si 30 decembrie, la Predeal si Sinaia!

Cu o luna inainte de incheierea Trofeului, in fruntea clasamentului se afla Ted Savin, cu 158 de puncte stranse in 12 etape, urmat de Matei Grigore cu 113 puncte din doar 3 etape si Victor Vatasescu cu 97 puncte din 6 etape!
La fete conduce Sara Savin cu 207 de puncte din 12 etape, urmata de Maria Georgescu cu 164 de puncte din acelasi numar de etape, iar pe ultima treapta a podiumului se afla Antonia Marin, cu 145 de puncte din 6 etape.
Iata clasamentul complet

Incepand din sezonul trecut, copiii care participa la mai multe etape intra in crieteriile de crestere a competitivitatii. In aceasta categorie se afla Ted, Sara si Maria, pentru care se vor lua in considerare integral doar cele mai bune 8 rezultate, restul avand un impact redus cu 50%. Mai multe detalii

Pana la sfarsitul anului mai sunt programate 3 etape ale Cupei Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard, astfel ca zestrea de puncte poate fi imbunatatita cu pana la 120 de puncte, suficient pentru potentiale rasturnari spectaculoase de pozitii!

Urmatoarea etapa va avea loc duminica, 22 decembrie, la Predeal. Toate concursurile sunt gratuite, costurile fiind acoperite integral prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii.

Foto: Tabere cu Suflet

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on November 24, 2019, in 2019, Cupa TabereCuSuflet, ski. Bookmark the permalink. Comments Off on Trofeul Tabere cu Suflet: Ultimele Competitii.

Comments are closed.