Concurs de Tenis

TabereCuSuflet0041Federatia Romana de Tenis si Asociatia Junior Sport,  in colaborare cu Simona Halep, au organizat Cupa Nascut pentru Sport – un concurs de tenis care a contat ca selectie a copiilor de 5-8 ani talentati la tenis!

Concursul a avut loc sambata, 21 septembrie, la Centrul National de Tenis din Bucuresti, si s-a dorit a fi “cea mai mare selectie de identificare a talentului nativ la tenis in randul copiilor intre 5 si 8 ani”.

Copiii, sprijinti acerb de pe margine de catre parinti, au avut de trecut mai multe probe, cu si fara racheta, cum ar fi aruncarea mingii cu mana intr-o plasa sau lovirea cu forehand sau backhand.

Fiecare copil a primit, inca de la inceput, cate un tricou cu imaginea Simonei Halep, iar la final cei mai buni copii au primit cupe si premii. Lipsa unor criterii clare de departajare a dus la cateva lacrimi de mahnire din partea copiilor, dar si a unora dintre parinti:)

Foto: Tabere cu Suflet

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on September 23, 2019, in 2019, Tenis and tagged , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Concurs de Tenis.

Comments are closed.