Trofeul Tabere cu Suflet: Un nou lider!

taberecusuflet-00751Trofeul Tabere cu Suflet a ajuns la 40 de etape in acest sezon! Dupa Competitiile din aceasta Vara, noul lider este Ted Savin!

La baieti, in fruntea clasamentului se afla Ted Savin, cu 142 de puncte, stranse in 9 etape. El este urmat de Matei Grigore cu 113 puncte stranse in 3 etape, iar pe locul al treilea se mentine Victor Vatasescu, cu 97 puncte din 6 etape!

La fete conduce in continuare Sara Savin cu 207 de puncte din 12 etape, urmata de Maria Georgescu cu 164 de puncte din acelasi numar de etape, iar ultimul loc la podiumului se afla Antonia Marin cu 145 de puncte din 6 etape.

Iata clasamentul complet

Incepand din sezonul trecut, copiii care participa la mai multe etape vor intra in crieteriile de crestere a competitivitatii. In aceasta categorie se afla Ted, Sara si Maria, pentru care se vor lua in considerare integral doarcele mai bune 8 rezultate, restul avand un impact redus cu 50%. Mai multe detalii

Pana la sfarsitul anului mai sunt programate 8 etape ale Cupei Tabere cu Suflet la Alpinism, Inot, Alergare Schi si Snowboard. Urmatoarea etapa va avea loc sambata, 12 octombrie, la Sinaia, la Escalada. Toate concursurile sunt gratuite, costurile fiind acoperite integral prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii.

Foto: Tabere cu Suflet

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on September 19, 2019, in 2019, Cupa TabereCuSuflet, Trofeu and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Trofeul Tabere cu Suflet: Un nou lider!.

Comments are closed.