Cupa Tabere cu Suflet la Arcus

TabereCuSuflet0062In ultimele zile ale Vacantei de Vara, la Arcus, au avut loc doua noi etape ale Cupei Tabere cu Suflet 2019 la Echitatie si Alergare!

Concursul de Echitatie a avut doua probe, una teoretica si una practica. La proba teoretica copiii au trebuit sa indice partile harnasamentului si rolul acestora, apoi sa raspunda la cateva intrebari legate de antrenamentele facute anterior. Proba practica a constat intr-un traseu inedit, cu mai multe elemente care au pus la incercare abilitatile copiilor: o intoarcere stransa printr-un labirint, un cerc strans printre x-uri, un slalom si nelipsitele cavaleti! Traseul putea fi parcurs la pas sau la trap, iar pentru fiecare eroare facuta, timpul final era ajustat cu 10 secunde. Pentru ca am apreciat evolutia copiilor, indiferent de nivel, cu totii au primit nota maxima:) Mai multe poze si informatii de la concurs se gasesc pe blogul Tabere cu Suflet.

In afara de concursul de Echitatie, copiii s-au mai intrecut si la Alergare. A avut loc un concurs pe malul lacului Valea Crisului. Mai multe poze si informatii de la concurs se gasesc pe blogul Tabere cu Suflet.

Iata rezultatele:

Fete
Loc Nume Pct
1 Irina Ciortan 20
2 ENE ROXANA ELENA 17
3 Matei Andreea Teodora 15
4 Adelina Blanaru 13
5 ROSCA MIRUNA 11
6 Ana ignuta DNS 1
6 Rosca Sabina DNS 1
Baieti
Loc Nume Pct
1 Marco Apetre 20
2 Albert Blanaru 17
3 Patrick Marin 15
4 Filip Apetre 13
5 Matei Ignuta 11
6 Ivascu Ianis 9
7 Marco Virban 8
8 Damian Ciortan 7

Toate concursurile au fost de categorie Mini Race, iar rezultatele conteaza in clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet.

Urmatoarea etapa a Cupei Tabere cu Suflet va avea loc sambata, 12 octombrie, la Sinaia, la catarat. Toate concursurile sunt gratuite, costurile fiind acoperite prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii.

Foto: Tabere cu Suflet

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on September 10, 2019, in 2019, Alergare, Cupa TabereCuSuflet, Echitatie. Bookmark the permalink. Comments Off on Cupa Tabere cu Suflet la Arcus.

Comments are closed.