Trofeul Tabere cu Suflet: Rocada mica

Tabara din AlpiDupa ultimele concursuri, liderii Trofeului Tabere cu Suflet 2019 raman neschimbati. La fete, Maria Georgescu si Maia Pripis, aflate pe urmatoarele trepte ale podiumului, au facut rocada intre ele! 

La baieti,  in fruntea clasamentului dupa 18 etape se afla Matei Grigore cu 113 puncte stranse in 3 etape, insa dupa ultimele etape din Austria, Ted Savin s-a apropiat la doar 15 puncte distanta. Podiumul provizoriu este completat de Victor Vatasescu, cu 77 puncte. 

La fete lupta este mult mai stransa! Conduce Sara Savin cu 126 de puncte din 6 etape, urmata de Maria Georgescu cu 121 de puncte din 10 etape si Maia Pripis cu 119 puncte din 6 etape. Iata clasamentul complet

Urmatoarea etapa va avea loc miercuri, 19 iunie, la Pestera. Toate concursurile sunt gratuite, costurile fiind acoperite integral prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii.

Foto: Tabere cu Suflet

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on May 23, 2019, in 2019, Cupa TabereCuSuflet, Trofeu. Bookmark the permalink. Comments Off on Trofeul Tabere cu Suflet: Rocada mica.

Comments are closed.