Cupa Tabere cu Suflet: Din nou la Predeal

TabereCuSuflet0098Weekendul acesta urma sa mergem la Sinaia, pentru etapa a X-a a Cupei Tabere cu Suflet 2019, insa din nou vantul si vremea potrivnica ne-au deturnat catre Predeal!

Sambata am plecat spre Sinaia, insa pe drum am aflat ca, din pacate,  vantul batea cu putere iar telecabina nu functiona, asa ca ne-am indreptat catre Predeal. Nici nu am iesit bine din Busteni ca a inceput sa ninga, iar cand am ajuns pe partie, am gasit un strat de zapada proaspata:) Mai multe detalii gasiti pe articolul de pe blog.taberecusuflet.ro

In aceste conditii, am organizat un antrenament cronometrat pe partia Clabucet Varianta. Ca de obicei, au avut loc mai multe manse cronometrate. Mai multe poze si detalii de la concurs gasiti pe blogul Tabere cu Suflet.

Antrenamentul a fost de categorie KidsRace, iar rezultatele conteaza in clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet.

Iata rezultatele:

Fete
Loc Nume Cat M1 M2 Pct
1 Alexia Buzea C 45.52 40.76 5
Baieti
Loc Nume Cat M1 M2 Pct
1 Radu Mihai A 28.3 26.36 5
2 Adrian Buzea T 49.44 40.96 4

Urmatoarea etapa va avea loc sambata, 23 martie, de data asta speram la Sinaia:) Gasiti aici Calendarul competitiilor. Concursurile si antrenamentele sunt gratuite, toate costurile fiind acoperite prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii.

Foto: Tabere cu Suflet

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on March 18, 2019, in 2019, Cupa TabereCuSuflet, ski. Bookmark the permalink. Comments Off on Cupa Tabere cu Suflet: Din nou la Predeal.

Comments are closed.