Trofeul Tabere cu Suflet: Ultimele etape

taberecusuflet-085Cu doar trei lungimi inainte de final, lideri in clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet 2018 se mentin Andrei Petcu si Sara Savin. Daca la fete Sara pare sa fie sigura de locul sau, la baieti lupta se mentine stransa, distanta dintre primii doi fiind de doar 22 de puncte!

In clasamentul Trofeului, pe prima pozitie se afla Andrei Petcu cu 233 de puncte stranse in 10 competitii, urmat de Ted Savin cu 211 de puncte din 14 competitii, iar pe locul 3 se afla David Prutean, cu 171 de puncte din 8 competitii.

In clasamentul fetelor conduce Sara Savin, care a participat la 15 competitii in care a strans 360 de puncte. Ea este urmata de Maria Georgescu care a mai strans cateva puncte la competitiile din weekend si a ajuns la 301 de puncte. Pe ultima treapta a podiumului se afla Antonia Marin, cu 169 de puncte din 7 competitii.

Pana la finalul anului mai sunt 3 etape, la Schi si Snowboard. Cum concursurile se anunta de categorie SnowRide, teoretic mai sunt in joc 60 de puncte. Cu alte cuvinte, atat Sara cat si Andrei pot pierde inca prima pozitie. Daca la fete Maria are doar sanse teoretice pentru a o ajunge pe Sara, la baieti lupta este inca deschisa!

Pana acum  s-au desfasurat 46 de etape ale Trofeului Tabere cu Suflet la 8 discipline sportive: tenis, atletism, ciclism, alpinism, inot, echitatie, schi si snowboard.
Urmatoarea etapa va avea loc sambata 22 decembrie, la Predeal. Mai multe detalii

Inscrierile se pot face aici. Toate competitiile sunt gratuite, costurile fiind acoperite prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii.

Foto: Tabere cu Suflet

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on December 13, 2018, in 2018, Cupa TabereCuSuflet, Trofeu. Bookmark the permalink. Comments Off on Trofeul Tabere cu Suflet: Ultimele etape.

Comments are closed.