Trofeul Tabere cu Suflet: Urmarire la varf

TabereCuSuflet0029Ultimele competitii din aceasta toamna au adus o intetire a luptei pentru Trofeul Tabere cu Suflet 2018! In clasamentul baietilor continua sa conduca Andrei Petcu, insa la doar 22 de lungimi in spatele sau se afla Ted Savin!

Cupa Tabere cu Suflet 2018 a programat ultimele competitii la inceputul lunii. In clasamentul Trofeului, pe prima pozitie se afla Andrei Petcu cu 233 de puncte stranse in 10 competitii, urmat de Ted Savin cu 211 de puncte din 14 competitii, iar pe ultima treapta a podiumului se afla David Prutean, cu 171 de puncte din 8 competitii.

In clasamentul fetelor conduce Sara Savin, care a participat la 15 competitii in care a strans 360 de puncte. Ea este urmata de Maria Georgescu cu 296 puncte stranse in 11 competitii si Antonia Marin cu 169 de puncte din 7 competitii.

Pana acum au avut loc 44 de etape la 8 discipline sportive: tenis, atletism, ciclism, alpinism, inot, echitatie, schi si snowboard.
Urmatoarele etape vor avea loc in perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, la Predeal si Brasov. Mai multe detalii

Toate competitiile sunt gratuite, costurile fiind acoperite prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii.

Foto: Tabere cu Suflet

 

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on November 9, 2018, in 2018, Cupa TabereCuSuflet, Trofeu. Bookmark the permalink. Comments Off on Trofeul Tabere cu Suflet: Urmarire la varf.

Comments are closed.