Competitii pentru Copii

maraton1Timp de 20 de ani, TeamXpert Sports Events si mai apoi Asociatia Tabere cu Suflet au organizat impreuna peste 300 de evenimente sportive multidisciplinare, adresate preponderent adultilor. Competitiile, de mare succes, au strans la start mii de participanti!
A venit timpul sa ne  indreptam atentia spre noile generatii, pe emotia si energia evenimentelor pentru copii, care fac parte si constituie esenta Cupei Tabere cu Suflet!


Totul a inceput in 1998, cu prima editie a Cupei Malinului, “cea mai veche si cea mai longeviva competitie de schi si snowboard Freeride din Romania”! Au urmat apoi o multime de concursuri de mountainbike, alergare si nu numai: concursul de Chinese Downhill Freeride Fest, competitiile de ciclism de la Azuga si de la Comana, concursul de mountainbike uphill On Top of the World, Maratonul Tabere cu Suflet, Cupa TeamXpert, precum si alte concursuri mai mici de Tenis, Inot, Escalada sau Echitatie. In total sunt peste 50 de competitii la 10 discipline diferite!

In toti acesti ani principalul obiectiv a fost maximizarea gradului de satisfactie. De altfel, am si implementat proiectul Satisfactie 100%, prin care ne propuneam sa oferim tuturor participantilor o experienta cat mai placuta.

La inceput, competitiile erau dedicate exclusiv adultilor. Apoi, in urma cu 10 ani, Asociatia Tabere cu Suflet a venit cu un suflet nou, astfel ca din ce in ce mai multi copii au avut usa deschisa pentru a participa la competitii, fiind incurajati sa nu se multumeasca doar cu medaliile si cupele parintilor si sa intre in propriile competitii.

In era digitala, in care tentatiile “smart” sunt din ce in ce mai disponibile iar ora de educatie fizica a devenit obsoleta, credem ca este important sa depunem eforturi pentru a atrage copiii spre sport si miscare in natura. De aceea am decis sa renuntam la concursurile mari, adresate preponderent adultilor, pentru a ne putea concentra pe concursurile din taberele de copii.

Concursurile vor fi  in continuare gratuite, toate costurile fiind acoperite prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii. Pentru inscrieri va fi creata o noua platforma, cea de pe TeamXpert Sports Events urmand sa fie inchisa.

Foto: Bogdan Popa

 

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on April 27, 2018, in Cupa TabereCuSuflet, Tabere cu Suflet. Bookmark the permalink. Comments Off on Competitii pentru Copii.

Comments are closed.