Cupa Tabere cu Suflet 2015

TabereCuSuflet.025Record de participare la Finala Cupei Tabere cu Suflet 2015, care a avut loc duminica, 8 martie, pe partia Valea Dorului din Sinaia!

Competitia, organizata de Asociatia Tabere cu Suflet si Asociatia Municipala de Schi si Biatlon,  s-a desfasurat sub forma unei combinate, cu o prima mansa de slalom si a doua de slalom urias. Cei mai buni timpi cumulati au fost obtinuti de campionii nationali Maria Constantin si Andrei Stanescu de la CSS Predeal, insa castigatori au fost toti cei peste 80 de participanti!
Dintre acestia, majoritatea sunt copii intre 4 si 16 ani de la cluburile de schi din Sinaia si din Tabere cu Suflet. Este un nou record de participare la competitiile de schi organizate de Asociatia Tabere cu Suflet!

Datorita numarului mare de concurenti si a valorii acestora, concursul a capatat numele de Finala, iar rezultatele conteaza atat pentru Trofeul Tabere cu Suflet, cat si in clasamentul Asociatiei Municipale de Schi si Biatlon.

Premierea a avut loc la terasa Snow, intr-o atmosfera foarte frumoasa. Au fost premiate 25 de categorii de varsta, aproape toti participantii primind cate un premiu:) Tinand cont de luminitele din ochii copiilor, putem spune ca au avut parte de o experienta minunata!

Traseele au avut un grad mare de dificultate, la cererea Asociatiei Municipale de Schi si Biatlon traseul de slalom avand 35 de porti, iar cel de urias 20 de porti.

Spre deosebire de celelalte competitii de schi organizate de Asociatia Tabere cu Suflet, Finala a avut taxa de participare, la cererea Asociatiei Municipale de Schi si Biatlon. Cu toata participarea numeroasa, sumele de bani incasate din taxe nu au acoperit cheltuielile. Acest lucru s-a datorat sumei mari pretinse de Clubul Carpati din Sinaia, club care are monopol pentru organizarea concursurilor de schi printr-o Hotararea a Consilului Local Sinaia si cu care am fost obligati sa colaboram.
Asociatia Tabere cu Suflet prin programul Sport pentru toti Copiii, compenseaza taxa de participare a copiilor, oferindu-le cate un eVoucher.

Iata Rezultatele, Poze de la Competitie, Categoriile, Taxa, Rezultatul Financiar si Regulamentul

Foto: Ioana Opris

BgSL4

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on March 10, 2015, in 2015, Cupa TabereCuSuflet, Finala. Bookmark the permalink. Comments Off on Cupa Tabere cu Suflet 2015.

Comments are closed.