Cupa Tabere cu Suflet intr-o singura zi

TabereCuSufletDin cauza aglomeratiei si a unei solicitari venite din partea partenerului local, Finala Cupei Tabere cu Suflet 2015 se va disputa intr-o singura zi – duminica, 8 martie!

Conform unei Hotarari a Consiliului Local, incepand din acest an, la Sinaia, competitiile de schi nu se mai pot organiza decat de catre clubului Carpati Sinaia, club aflat in subordinea Primariei. Mai mult, exista obligatia sa se inchirieze de la ei, evident contra cost, materiale precum cronometru sau porti de concurs, chiar daca si noi detinem asa ceva. Ca urmare, pretul unui concurs la Sinaia variaza intre 3000 si 4630 Ron! Este o situatie cu totul neplacuta, pe care am mai experimentat-o la Predeal, in urma cu cativa ani (vezi link).
Presedintele Clubului, dna Oana Preda, ne spune ca sumele sunt stabilite de catre Consiliul Local si sunt necesare pentru intretinerea Clubului.

Prima decizie a fost sa renuntam. Apoi insa ne-a sunat mama unui copil inscris la concurs, a carui zi de nastere este chiar in acel weekend, si ne-a spus ca baiatul ei doreste atat de mult sa participe, incat si-a programat aniversarea zilei de nastere altadata! Asa ca nu putem sa anulam competitia:)

Initial, competitia era programata pe durata a doua zile – sambata si duminica. Cu 10 zile inainte de concurs insa, dna Oana Preda ne-a  informat ca nu putem tine concursul sambata, din cauza aglomeratiei de pe partie.

Ca urmare, competitia se va desfasura duminica, 8 martie. Vezi Programul.

Fiind vorba de o competitie la care toate veniturile se duc catre un tert, vom avea in vedere, pe cat posibil, minimizarea efortului, incercand in acelasi timp, sa oferim o experienta cat mai placuta participantilor.

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on February 26, 2015, in 2015, Cupa TabereCuSuflet and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Cupa Tabere cu Suflet intr-o singura zi.

Comments are closed.